About

Hey girl, hey! Mit navn er Nanna og jeg er en 24-årig kommunikationsstuderende ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i København. Jeg er født i Thisted og har derfor ægte nordjysk vikingeblod i mine årer. Hvad siger du så! Min familie og jeg flyttede dog allerede til Svendborg efter et lille års tid, og jeg har derfor haft min gang og opvækst i de fantastiske havnebyer på Sydfyn.

Jeg er en kæmpe kommunikationsnørd og “basic bitch” der elsker sociale medier som Instagram og Youtube. Jeg får uendelig meget glæde, viden og indsigt ud af specielt de to medier, og bruger unægtelig mere tid end anbefalet på at scrolle dem til bunds. Jeg er også mega fascineret af filmmediet og alle de gode historier man kan fortælle gennem det. De tidligste minder om film jeg kan huske der gjorde indtryk på mig, er Disney-klassikere som Bernard og Bianca, Aristocats og Forældreælden. Faktisk var jeg mega bange for både mågen og ørnen(?) i Bernard og Bianca filmene, så dem har jeg ikke set siden, men de to andre film holder stadig HÅRDT i dag <3 

Til januar ’18 reallokerer jeg for en kort periode, og tager til London et semester for at læse på University of the Arts. Her skal jeg læse på fakultetet London College of Communication, hvor jeg skal følge 2. år af bacheloren Media Communcations. Det glæder jeg mig enormt meget til #globetrotter am i right?

Tak fordi du kigger forbi! Send mig endelig en besked eller læg en kommentar hvis du har spørgsmål, feedback, whatever – alt bliver modtaget med stor entusiasme og kærlighed.

Senest opdateret 27.09.2017.